LOOK-A-LIKE

Gud, jag glömde ju helt bort tävlingen jag startade för några dagar sen!D Det var iallafall sjukt kul att se era bidrag och vilka outfits ni valde. Nu har jag iallafall valt ut de 3 jag själv tyckte var mest lika så får ni rösta fram den bästa! Som vanligt så kommer jag inte godkänna kommentarerna på det här inlägget så att ingen ser hur det står i ställningen och så.

Lycka till och rösta på!

1.


2.

3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • I dont know what to say. This blog is fantastic. Thats not really a really huge statement, but its all I could come up with after reading this. You know so much about this subject. So much so that you made me want to learn more about it. Your blog is my stepping stone, my friend. Thanks for the heads up on this subject. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-11-01 11:47:23 http://legosforgirls.info/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!