MIN HÖSTLISTA

Som många av er säkert redan vet så ÄLSKAR jag listor av alla slag. Jag tycker att det är roligt att skriva dem och jag brukar även ha stor nytta av dem. Nu har jag iallafall skrivit en höstlista med alla grejer som är positivt med att det blir höst, det får det att kännas så mycket lättare! Här har ni den iallafall, och om ni har någon punkt som ni tycker är bra som inte står med på listan får ni mer än gärna skriva den i en kommentar!

– Man gör grejer på dagarna istället för att sova bort dem och typ sitta vid datorn
– Höstkläderna, behöver jag säga något mer?
– Jag tycker att det är riktigt mysigt när det börjar bli mörkt ute och man kan tänka levande ljus i rummet och sitta och mysa med te och sitta och blogga eller läsa en tidning!
– Man träffar mycket mer vänner då man går i skolan och alla är hemma
– Man njuter mer av ledigheten, så som helger och lov
– Man kan klä dig i hur mycket svart och grått som helst utan att känna sig tråkig
– För varje skoldag man går och för varje inlämning och prov man gör, så är det ju faktiskt en mindre kvar, haha.
– Alla serier startar igen, finns inga ord för hur mycket jag saknat One Tree Hill, Gossip Girl, Desperate Housewives och 90210!
– Dator-timmarna, som jag kallar dem. Mellan 8-10 på kvällen är nästan alla inne på msn och Facebook och det är så mysigt att sitta framför datorn och prata med alla, kolla in facebook och blogga!
– Värt att tas upp igen är att nästan alla är hemma hela tiden till skillnad från sommaren då alla befinner sig i alla världens hörn.
– Det är lite kyligare så att man kan ha snygga jeans, en jacka och en mysig halsduk, men inte så pass kallt så att man fryser och näsan rinner.
– Julen närmar sig
– Och sist men inte minst, alla fina höstlöv. Tycker att de låter så härligt under fötterna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!