OUTFIT 12 AUGUSTI 2010



Klänning:Monsoon,Stövlar:Hunter,Ring:Glitter.

Detta var den outfit som var med mest på plåtningen idag! Jag fullkomligt älskar mina stövlar till bara ben, det klär ner klänningen på ett så sjukt snyggt sätt. Det får aldrig bli höst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Fanny, you’ve got lovely legs and you look absolutely FAB wearing your Rubber Wellingtons and you look so dishy when you wear your Wellingtons with Jeansshorts.
    I am your BFF.
    Hugs,
    Allen

    Allen Bradbury 2011-07-26 17:16:40
    Svara
  • Håller också med Dig Fanny!
    Jag trivs också med att gå i stövlar. De ger stadga åt vristen och ett behagligt skydd åt smalbenet. Dessutom är det snyggt.
    Tidigare använde jag läderstövlar, som ofta kostade uppemot 1 500 kr, men för några år sedan fick jag syn på Hunters högskaftade, svarta gummistövel, som nu blivit så populär. Jag tyckte den var snygg, provade och den visade sig vara mycket skön.
    Jag köpte Hunters gummistövlar för 1 000 kr istället för en ny läderstövel för 1 500 kr – och sedan har jag varit Hunter trogen – en riktig kvalitetsstövel, snygg, elegant, bekväm och skön – dessutom 30 % billigare än en läderstövel.
    Gummistövlar är bara ett måste i varje fashionistas garderob.

    Malin 2010-09-13 11:48:24
    Svara
  • Håller med dig Fanny, gummistövlar är ASSNYGGT!

    2010-08-12 18:00:37
    Svara
  • är du seriös? jag tycker du är en fin tjej oså men ska jag vara ärlig så vet jag inte vad som har hänt med din stil under de senaste månaderna/halvåret?! Har följt din blogg ett bra tag eftersom du verkar vara en vettig tjej och har bra tips med saker osv. Men tycker du har börjat använda så konstiga kläder och på något sätt förändrat hela dig? Du tar bort det fina hos dig tycker jag vilket är synd!

    O 2010-08-12 17:08:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!