I keep dancing on my own


Hej på er! Nu är jag framme på Västkusten igen. Bilresan gick smycket snabbare än väntat så det var superskönt. Nu ska jag upp till kussarna och käka middag, sedan kommer andra delen av frågestunden och självklart lite andra inlägg också. Håll utkik om en timme!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hejsan! vill börja med att säga bra blogg. Men, som jag vet har du haft flera stycken seriösa förhållanden och därför tänkte jag be dig om lite hjälp och tips. Det är så att jag har haft 2 stycken seriösa förhållanden förut och är nu inne på mitt tredje som har pågått ett bra tag nu men jag blev lämnad förut och fick hjärtat krossat totalt så jag undrar om du har några tips som undviker det där tänkandet om att samma sak kan hända igen? är väldigt "uppskrämd" av allt jag har gått igenom och vill självklart att detta ska fortsätta funka men hur får jag bort oron helt enkelt? Du har säkert nå bra svar! =)

    P 2010-08-03 00:32:29
    Svara
  • hej jag hoppas du kan svara på detta eftersom jag tror du är en väldigt fin människa inombords som du är på utsidan! <3 jo det är såhär att jag gillar en kille väldigt mycket.. men allt har varit upp och ner hela tiden..antlingen så är vi jätte bra vänner eller så är vi nere på botten och kryper.och sen för ett tag sen sa han att han gillade en tjej men jag vet inte vad som är på gång mellan dem två just nu faktiskt.men sen så nu efter ett tag har han slutat svara på det jag skriver till han,han dissar helt totalt. och sen så efter ett tag så när jag slutat skriva så skriver han,jag vet inte vad jag ska göra eftersom det sårar mig att han tror han kan skita i mig och sen bara skriva när han känner för det. tycker du jag ska fokusera på mig själv och göra det bästa av mitt liv utan han i tankarna? snälla hjälp !:( du har världens bästa blogg oh du är sjukt fin:)

    :(<3 2010-08-02 23:23:56
    Svara
  • jättefin bild:)

    matilda 2010-08-02 22:37:01 http://matiiildaaas.blogg.se/
    Svara
  • har du tips på bra shampoo, balsam & hårinpackning för slitet hår?:)

    2010-08-02 22:32:18
    Svara
  • Kan inte du tipsa om ett bra och billigt torrshampoo? 🙂 SUPERBRA blogg!!<3

    Hanna 2010-08-02 21:53:08 http://villutomlands.blogg.se/
    Svara
  • du är så fin:D

    Sagha 2010-08-02 21:14:45 http://ibeliveinyou.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!