Every word you say I think I should write down, I don't wanna forget


Nej nu är det dags för mig att krypa till kojs. Dock kan man bara beskriva mig med ett ord just nu och det är ”rastlös” så jag får se hur bra det går med sovandet. Men huuur som helst så hörs vi imorgonbitti! Vaknar nog inte allt för sent då jag ska iväg på en liten tripp imorgon. Mer om det då, natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • håller med Julia till 100% din blogg är bättre en liksom kissie, foki och alla dom.. Jag skojar inte 🙂 Den är så mycket roligare attläsa, och du är en otroligt bra förebild!! Fortsätt så 😉

  Jessica!! 2010-07-29 12:22:22
  Svara
 • åhh fanny, du e så himla söt! ska jag vara ärlig så har du börjat bli min förebild. haha, kan låta lite löjligt kanske, men du verkar vara en sådan himla bra person. och nu när jag ändå är igång och skriver så kan jag ju passa på och säga att låtarna, ex. paperweight, som du lägger upp på bloggen, är riktigt bra. Hade kanske varit kul om du la upp din spotifylista 🙂
  Ha det superfint! Kram

  Julia 2010-07-29 10:51:15
  Svara
 • Sjukt vacker bild, och jag rådiggar din blogg!

  Ellen 2010-07-29 10:01:29 http://mswestin.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!