Dagens fråga


Hur många besökare har du om dagen? 🙂
Svar: Det är sjuuukt svårt att säga då folk inte läser bloggar lika ofta på sommaren så om vi säger att ni läser två gånger i veckan så blir ni ju bara en läsare två dagar så självklart har jag färre i statistiken än andra delarna på året men samtidigt så vet jag att jag har fått många nya läsare. Hajar ni? Haha. Men en vanlig dag nu på sommaren skulle jag säga ca 1400 unika och hela förra veckan hade jag 4000 unika. Ni får försöka tolka själva! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • 1400:oo
  jag har typ fem,:O haha,men alltså har du några tips som man kan skriva om eller något i bloggen? för jag tycker själv min blogg är ganska tråkig! men jag vet bara inte vad jag ska skriva om! jag skriver typ bara om vad jag gjort/gör på dagarna!!! jag kommer tappa dom fååå läsare jag har,tips vore bra(;
  kram:).

  2010-07-30 17:58:55
  Svara
 • vill du leva på att blogga?

  emma 2010-07-29 17:31:27
  Svara
 • kråååångligt!

  2010-07-29 14:33:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!