BESTÄLLD


Beställd – CHECK!
Jag kunde helt enkelt inte låta bli för jag blev verkligen helt förälskad och detta är ett sånt plagg som fungerar året runt och dessutom så har den ett av höstens trendigaste mönster tryckt över hela sig. Full pott! Nu vill jag bara att den ska komma hem till mig på momangen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men så fin! Den var riktigt läcker alltså!

  Isabella 2010-07-29 17:19:05 http://bellls.webblogg.se/
  Svara
 • Dagens fråga: Hur mycket kostar den?

  Dagens fråga! 2010-07-29 17:04:33
  Svara
 • Den var super snygg! 🙂

  Linn 2010-07-29 13:59:56 http://linnbergman.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag måste bara ge dig en jävlig beröm för din blogg.
  Jag kommenterar nästan aldrig bloggar men jag blev bara så glad just nu.
  Jag har varit borta ungefär två dagar och kommer tillbaka och tittar in på din blogg och du har uppdaterat sjukt mycket. Det är så kul för då finns det mycket att läsa och det är intressanta inlägg hela tiden. Då har jag något att göra denna regniga dag! 🙂
  Du skriver inte överdrivet långt utan skriver det som behövs och inget mer. Helt perfekt!
  Hoppas du blev lite glad av detta!
  Kram!

  Tilda♥ 2010-07-29 13:26:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!