Dagens fråga


Jag vet inte riktigt vart man ska ställa till dagens fråga men om du skulle se detta så vill jag ställa detta till dagens fråga: Jag tänkte köpa en såndärn hårprodukt som du tipsade om (den verkar toppen!) men jag undrar liksom hur man tar den? I hårbotten/ på håret eller liksom hur? Tacksam för svar, behöver liksom veta innan jag köper, kan ju prova mig fram men skulle vara bra att veta! Kram 🙂
Svar: Hejsan! Ja självklart kan det vara bra att veta hur produkten funkar… hehe. Du gör precis som med torrshampoo, sprayar i hårbotten. Jag brukar framförallt spraya framme i luggen. Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack så mycket! Tror det blir en sån för mig då! 🙂

    Sofia 2010-07-26 22:17:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!