En stor fet puss till er…


… för att ni är så himla gulliga! Tusen tack för alla era supersöta kommentarer och mail, ni gör mig verkligen hur glad och motiverad som helst. Ni är bäst!

Nu har jag iallafall sett ”Pretty Woman” för första gången i mitt liv, haha. Helt okej bra film men inget ”wow” som alla brukar säga. Imorgon ska jag in till stan och byta klänningen jag köpte på H&M igår och sedan kanske jag ska dra ut på kvällen, der beror på om Elina blir frisk eller ej. Men nej, nu ska jag försöka sussa. Vi hörs imorgon! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men tack själv söta du. Man blir ju hur glad som helst av att läsa din blogg och dessutom får man mycket inspiration! 🙂

    Sanna 2010-07-24 12:06:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!