Draft: Juli 24, 2010

Hej på er! Nu kom jag och Jonatan just hem ifrån stan. Jag bytte klänningen emot en tröja som jag visar senare, hjälpte Jonatan att hitta lite grejer, köpte en ny foundation till hösten, ett GRYMT pris till en kommande tävling i bloggen och så fikade vi på Cafe 60. Nu är jag iallafall hemma för kvällen och ska packa och sånt. Bär ju av till Västkusten igen imorgon och blir där ca 3 veckor, kanske hemma några dagar emellan men så det blir en hel del packning! Haha. Nu ska jag ta lite bilder så kommer det en inläggsbomb sen! PUSS!

Och så ett stort grattis till Isabelle Edström i Örnsöldsvik som fyller år idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • goda bullar!:o

    2010-07-24 22:41:28
    Svara
  • tack så mycket fanny!:)

    Isabelle från Örnsöldsvik 2010-07-24 20:38:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!