Dagens fråga

hej.hur mkt kostade jeansen och finns det flera kvar? brukar ha strl 38-40
Svar: Jag fick flera frågor om jeansen så jag tänkte svara lite. Endast 250sek fick jag punga ut för dem och de är i storlek 38. Dock var det dom enda som fanns där då det är secondhand så finns det ju bara ett av varje plagg men jag är säkert på att de får in liknande igen och att det finns på flera secondhandbutiker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, jag har en fråga som kanske skulle kunna passa som dagens fråga?! hur lång tycker du man max får vara för att använda kanske 10 cm klackar?! är man alldeles för lång om man är 170cm och 17år? vad tycker du? kram! 🙂

    Anonym 2010-07-24 20:47:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!