Shoppingtips – Dags att börja tänka till

Tänkte slänga in ett litet shoppingtips innan jag åker iväg bara. Nu är det dags att börja tänka till när du shoppar. Med tänka till menar jag tänka framåt på hösten. Det är bara några veckor kvar av sommaren och sedan kommer den långa, mörka, kalla hösten. Behöver du verkligen den där nya sommarklänningen? Kanske ska du satsa på det lite mörkare plagget istället som du vet att du även kan använda i höst och vinter? Hösten är för mig den årstiden så kläder står mest i centrum. Jag älskar höstmode och när man ska starta om på en ny termin och en ny årskusr vill man ofta ha lite nytt och fräsht i garderoben. En såkallad ”Ny höstgarderob”. Hur som helst, men bara för att man behöver mer nya kläder på hösten så betyder det inte att man har mer pengar. Där står man i September/Oktober och behöver nya höstskor, en ny höstjacka, nya jeans, och nya kläder och då är det svårt för barn/studiebidraget att räcka till. Därför är det smart att börja tänka till redan nu. Allt jag köpte igår tillexempel kan jag använda nu, men det funkar även superbra i höst.

Lite smart att tänka så bara så blir det roligare sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny! Jag ska åka till New York om någon vecka och där blir det shopping som aldrig förr hade jag tänkt! Har du några tips på vad som ska besökas och hur du skulle lägga upp det hela.. Vad skulle du prioritera och vad skulle du inte vilja missa?
  Tack för en fin blogg!

  Hanna Dagens Fråga? 2010-07-24 14:37:01
  Svara
 • hjälp mig välja färg på klänning till bröllop?

  2010-07-23 14:27:35 http://mariiiiiah.blogg.se/
  Svara
 • Smart tänkt 😉

  Jessica! 2010-07-23 12:56:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!