You're impossible to find

Godmorgon! Ska ner och käka frukost nu på direkten då min mage kurrar för fulla muggar. Sedan ska jag göra mig iordning lite snabbt innan jag åker in emot stan för lunch, klippning och lite shopping. Har lite grejer på inköps-listan! Hur som helst så hörs vi innan jag åker! Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Varför är alla så nyfikna på pojkarna Fredrik.. kan inte folk själva få avgöra vad man vill berätta och inte. Tyckte du att det angår alla så hade du säkert skrivit ett inlägg om det… lessnar på att alla är så satans nyfikna. Man ska sköta sitt eget liv och inte lägga näsan i blöt hela tiden.

    Frida 2010-07-22 11:47:15 http://iliveforthememories.blogg.se/
    Svara
  • Hej fanny! Har det hänt något mellan dig och den nya fredrik? Förut var han med dagligen samtidigt som du skrev att han var en av de viktigaste personerna i ditt liv, nu nämns knappt hans namn? det är lite trist för ni verkade så nära! gillar din blogg förövrigt 😀

    Ellinor 2010-07-22 11:06:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!