Dagens fråga

Ursäkta mig men hur har du råd att shoppa så förbannat mycket hela tiden? och för det andra, det som gör mig mest chockad: har du inga intressen t ex någon sport, dans eller vad som helst? eller lever du helt och hållet för att handla kläder? Jag ser upp till personer som lyckas inom musik och idrott, men jag ser definitivt inte upp till sådana som handlar kläder för 2000 i månaden. Var bara tvungen att skriva det här inlägget för man kan ju undra lite ibland vad du ser som nöjen…., skaffa dig lite mer intressen istället kanske?
Svar: Oj jäklar. Här var vi inte alls sura och dömmande, haha. För det första, jag har råd att shoppa så mycket som jag gör eftersom att jag har mitt studiebidrag och min lön och satsar på budget-shopping. För det andra, jodå jag har massa intressen, jag går bara inte och tränar en sport tre gånger i veckan vilket tydligen gör mig till en dålig människa. Vanligtvis tar skolan de största delarna av min tid då mina betyg är superviktiga för mig och även bloggen tar en jäkla massa mer tid än vad man räknar med. Jag skulle säga att bloggen och mina vänner är mina intressen och det ska jag hinna med utöver skolan och plugget samtidigt som jag gymmar 2 gånger i veckan, äter en ordentlig middag i minst en timme varje kväll med min familj, jobbar, fixar smågrejer som att städa rummet minst en gång i veckan, försöker hålla kontakten med mina vänner i Falun och NÅGON GÅNG vill kunna ta det lungt en liten stund. Vanligtvis finns det inte tid över till shopping utan det får jag klämma in där det egentligen inte går för att jag tycker att det är kul. Varför skulle jag då låta bli? Det är viktigt för mig att ha snygga kläder då det kan förbättra en hel dag när jag känner mig snyggt klädd. Ännu roligare är det ju när man dessutom får lägga upp allt på bloggen och få respons. Vanligtvis alla andra årstider förutom sommaren så är jag sönderstressad, så med ännu ett ”intresse” skulle min vardag inte gå ihop . Jag fullkomligt älskar min vardag. Bloggen är superkul, jag älskar att umgås med min familj, jag är stolt över mina betyg, mina vänner är världens bästa osv så det finns inget av det jag skulle byta bort. Och om du vill ha någon att se upp till och du ser upp till sånna som lyckas med musik och idrott som du säger, hitta en sån blogg istället för en modeblogg då? Sådärja, hoppas att du har fått en bättre bild av mina intressen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • fan till och med jag tog åt mig åt denna kommentar haha, är man dålig bara för att man inte idrottar eller håller på med musik? x) shit sikken bitter tjej som kommenterade så.. varför läsa en modeblogg om man inte tycker om människor som har kläder som intresse, GODE GUD för en del människor!

  grym blogg, fortsätt såhär 🙂 kram

  evelina 2010-07-30 17:42:26 http://lovestoned.devote.se/
  Svara
 • Klockren respons där!! I like! 🙂

  Den kommentaren, vem det än var som skrev den, är bara ännu ett bevis på hur missunsamma och avundsjuka människor är. Herregud!!!

  Din blogg och DU ÄR GRYM PRECIS SOM DU ÄR! Tro aldrig annat 🙂

  Kram på dig!

  Marina 2010-07-23 16:45:57
  Svara
 • Jätte bra svarat! Stå på dig!

  Frida 2010-07-23 13:19:09 http://fmj.webblogg.se/
  Svara
 • Måste säga att du verkar vara en sjukt strong människa med bra självförtroende. Själv har jag nog världens sämsta ;/ Lite tips på hur man kan förbättra det?! (:

  Tack för en superblogg!

  Rebecka Berg 2010-07-22 22:37:23 http://rebeckaaaberg.devote.se/
  Svara
 • Riktigt bra svar av dig Fanny! <3

  S. 2010-07-22 20:36:07
  Svara
 • HAHAH!! Gud vilket bra svar! Ofta man inte får shoppa, helt plötsligt? Hihi, jag älskar att shoppa! Ha en fortsatt bra dag/kväll! 😀

  Jessica! 2010-07-22 20:32:30
  Svara
 • tummen upp fanny! 😉

  Pia 2010-07-22 20:32:18 http://piaolofsson.devote.se
  Svara
 • sandra, enda månaden du inte får studiebidrag på är juli

  2010-07-22 20:24:41
  Svara
 • haha konstig fråga eller vad man ska säga och var väl ett bra svar fast studiebidrag? det får man inte på sommaren hörru

  Sandra 2010-07-22 20:07:28
  Svara
 • Den hära tjej är säkert runt 10- 14 år gammal och det är stor skillnad mot en 17 åring? Intressen och sånt hära brukar man ha när man är vid den ålder visst vissa fortsätter med det men dom satasar stenhårt på de i livet liksom. Alla kan inte vara lika? Och man behöver inte lägga sig i okändas liv snälla tjejer sluta med sånt?

  beatrice 2010-07-22 19:58:53 http://belatrice.blogg.se/
  Svara
 • Haha jäklar vilken bitterfitta 😛

  cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg 2010-07-22 19:53:19 http://ceciliesjostrand.blogg.se/
  Svara
 • go fanny go <33

  Alexandra 2010-07-22 19:51:40 http://alwaysalexandra.blogg.se/
  Svara
 • Hhaah men gud vilken .. jag vet inte vad? nunna? som skrivit kommentaren, inget emot nunnor men..!

  det är inte alls vanligt att göra någon sport när man är i 16-års åldern! eller jo det är klart , men som du säger så har man sjukt mkt plugg och sånt. och vafan, varför får man inte shoppa nu helt plötsligt hahah xD

  2010-07-22 19:45:52
  Svara
 • go fanny! du är en sån himla bra människa! önskar att jag kunde va lika fin och smart som du 😮

  hannapanna 2010-07-22 19:39:42 http://hannaandrea.blogg.se/
  Svara
 • Ditt svar var ju riktigt imponerande 😀
  Älskar din blogg<33

  Agnes 2010-07-22 19:39:25
  Svara
 • Jag skulle vilja drämma till den där personen på käften…och sen bara le.

  Fredric 2010-07-22 19:36:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!