BEYOND RETROTitta vad jag hittade idag!!! En Beyond Retro på DROTTNINGGATAN. Först trodde jag att det försvann helt när Zouk-gallerian la ner, sedan fick jag reda på att det låg en på Söder och har tänkt åka dit ett tag och idag hittar jag en på Drottninggatan av alla ställen?! Stor var den också. Här har den funnits hela tiden och jag har inte vetat någonting…. haha. Hur som helst, om ni vill besöka den, gå bara drottninggatan åt hötorget-hållet så långt det går typ. Drottninggatan 77 ligger den på!

Vad jag fick med mig där ifrån får ni se senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • De finns en Beyond Retro i söder Zinkensdamm, ganska nyöppet om du inte visste! Mycket bra där!

  ou chu 2010-07-25 06:49:59
  Svara
 • De finns en Beyond Retro i söder Zinkensdamm, ganska nyöppet om du inte visste! Mycket bra där!

  ou chu 2010-07-25 06:49:02
  Svara
 • visa vad du köpte

  2010-07-23 15:16:52
  Svara
 • Hej Fanny 🙂
  Vill bara säga att du har den bästa bloggen, jag ser verkligen upp till dig.
  Tack för att du bloggar och keep up the good work 🙂

  marän' 2010-07-22 23:40:55
  Svara
 • Hej Fanny 🙂
  Vill bara säga att du har den bästa bloggen, jag ser verkligen upp till dig.
  Tack för att du bloggar och keep up the good work 🙂

  marän' 2010-07-22 23:39:55
  Svara
 • Jag har inte alls någon mening med att låta dömmande när jag skriver detta, men anser du att din blogg är en mode blogg när mode inte bara handlar om budjetshopping. Det jag menar är att om du vill kalla din blogg för en modeblogg så kanske du ska följa de senaste inom modevärlden, som t.ex de senaste visningarna för de större märkena m.m. Förstå mig inte fel, utan tycker att din blogg är superbra! Men den kanske inte är någon modeblogg?

  Linnéa 2010-07-22 21:40:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!