Till middag: Världens största krabborTjenare! Jag åt just världens största krabbor till middag, mumma. Vi satt i kvällsolen på bryggan och det var supervarmt. Kommer sakna skärgårn lite när jag åker imorgon men det ska samtidigt bli skönt att komma hem till stockholm och träffa lite folk, klä sig i lite vanliga kläder och ha en vanlig dusch. Dessutom är jag ju bara hemma i 11 dagar innan jag åker tillbaka hit igen! Det blir nog lagom. Nu ska jag klura ut vad jag ska göra av min sista kväll här.. ska nog fixa packningen så att det går snabbare att komma hem imorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Fanny!
  Jag har bara en fråga!
  Saknar du aldrig Fredric?
  Ni var ju tillsammans ett tag. Och så tänke jag pratar ni något eller är kontakten borta?
  Ingen illa menat.Diggar din blogg!

  Jonna 2010-07-14 23:01:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!