Mina 3 tillfälliga favoriter hos cocoo.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej fanny! skickade ju ett mail till dig för ett tag sen och såg att du hade svarat så himla tacksam läste det och blev alldeles till mig åh vad glaad jag är 😀 skulle vara kul om du addade min msn snart inte fått någon vänförfrågan av dig men ja gör det om du känner för det 🙂 det var jag angående bloggen som berömde dig och gav dig min msn för att kanske ta en fika i göteborg när du var på ditt lantställe i mastrand ja du kanske minns,men ja skulle vara jätte tacksam om vi kunde prata mera där,massa kramar o pussar till dig tack för en fantastisk blogg det gör verkligen min dag

    amanda 2010-07-15 00:48:21 http://fashiiiion.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!