The way that you find me


Heeeeeeeeej. Förlåt för att jag inte skrivit men som sagt fick vi gäster och jag har spenderat dagen på att vara social. Imorgon är jag ensam här och då blir det solning, sen åker jag hem till Stockholm! Ska bli superskönt att sova i min vanliga säng, ha hela min stora underbara garderob, umgås med kompisar, ha riktigt vatten osv. Kommer även kunna vara massor med min emmsi som jag inte träffat sedan skolavslutningen! Hur som helst, nu ska jag klura ut något inlägg ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • du är så grymt fin ♥

  EMELIE 2010-07-14 13:59:38 http://emeliesofiaaa.blogg.se/
  Svara
 • älskar dina bilder ;o

  Julia Korecic 2010-07-14 13:03:08 http://kooorecic.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny!
  Du har verkligen en jättebra blogg och en underbar klädstil!
  Kan inte du fota din garderob nån gång, så att vi läsare får se hur den ser ut?
  Jag sak nämligen göra om min alldeles för lilla garderob och behöver lite tips 😉

  Blodpuddingen 2010-07-14 09:27:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!