GÖTEBORG

Jag har haft en suuupermysig dag med familjen inne i stan. Vi har shoppat, ätit, fikat, varit på bio osv. Har även träffat på läsare! Har börjat träffa er mer och mer, superroligt! Jag har gjort riktigt bra köp idag, men jag visar er imorgon istället för jag vill fota när det är ljust ute. Hur som helst så är det storm ute nu. Och då menar jag storm. Allt välter, det åskar och regnet ÖSER ner så vi ska sätta oss och titta på skärgårdsdoktorn och käka något till. Här kommer lite bilder som jag och pappa tagit under dagen!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • åhhh, fanny, du e så sööt, o hur gör du ditt hår? kan du inte visa nån gång? <3

  Nela 2010-07-15 21:21:01
  Svara
 • Tror jag såg dig på stan i dag med din familj!

  Emma 2010-07-12 22:36:38
  Svara
 • så jävla gött, vilken bild man än tittar på känner man igen sig.
  älska göteborg !

  cool anonym 2010-07-12 22:28:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!