Vårdande + snyggt = sant


Som många av er säkert vet så är jag inget stort fan av läppglans eller något på läpparna överhuvudtaget. Jag tycker det är rätt drygt och att det inte riktigt passar mig. Så istället använder jag läppvbalsam eller vaseline på läpparna. Det ger glans, naturlig färg och får dem att se fylligare ut. Perfekt! Dessutom är det jättebra och vårdande för läpparna. Två flugor i en smäll!

Läppbalsamet finns på Kicks, 50:-
Vaselinet finns på Apoteket, 22:-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Kanske en väldigt konstig fråga men jag tänkte bara höra om du visste något trix om hur man kan lättare få färg (bli brun) om man inte har så lätt för det annars? Känns som att det enda jag har gjort är att ligga ute i solen, men det händer bara lite grann.

  Tack för en bra blogg 🙂

  2010-07-12 17:40:23
  Svara
 • tack för tipset!! 🙂

  2010-07-11 20:49:11
  Svara
 • Hej Fanny! Finns det någon kräm eller så man kan ta på kroppen om man flassar?

  2010-07-11 16:58:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!