Måste-ha i sommarens basgarderob

Flera har frågat mig vilket mitt ”måste-ha” plagg är i sommar och jag har svarat Oversize-linnen. Både bas och med mönster men baslinnena är MYCKET viktiga för tusentals olika snygga outfits. Jag har ett svart och ett vitt från Gina Tricot (129:-) som man kan ha till allt både hängandes eller instoppade. Man kan ha dem som dom är, till skjorta, under något, till en snygg skjorta eller liknande. Använder dem precis som med mina tighta bas-linnen bara det att det här blir tusen gånger snyggare! Detta är ett solklart ”måste-ha” plagg.


(Snyggt att jag solat framsidan av kroppen liiiiite mer än baksidan.. haha!)

♦ När det kommer till Ginas linnen som jag har så valde jag att ta L på mina för att få dem riktigt snyggt hängiga. Det är nästan ingen skillnad på längden på det olika storlekarna, det är ”hänget” under armarna och i ryggen som varierar. 
♦ Som ni ser så är linnena väldigt genomskinliga så om man vill kan man ha ett vanligt tight linne under, annars funkar det ändå om man har samma färg på bhn.
♦ Det finns supersnygga sånnahär linnen på TopShop också men de är snäppet dyrare. Ca 400 kr får man punga ut för dem och även fast de är helt galet snygga, så är det lite mycket för ett basplagg enligt mig. Men det är upp till varje person själv! 


Här är två outfits som jag haft linnet till. Det ”puffar upp” spetslinnet i första outfiten på ett helt annat sätt än vad ett vanligt linne hade gjort. I like it! Och i andra outfiten funkar det som ett vanligt basplagg som inte tar uppmärksamheten från västen och halsbandet men fortfarande är snyggt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • gillar verkligen dom där linnena!!

  Fanny 2010-10-04 18:40:21
  Svara
 • Hej Fanny! dina shorts är hur snygga som helst verkligen! Vart har du köpt dom och hur mycket kostade dom? 😀

  Jennie 2010-07-14 12:23:05 http://jjenniess.blogg.se/
  Svara
 • Snyggt, tänkte bara fråga vart du köppt shortsen på outfit bilden till höger och längst upp? (ev. samma?)Jätte glad för svar!

  Lina 2010-07-12 10:21:47
  Svara
 • Shit vilket fint hår du har! Var rädd om det!!:)
  Sista bilden till höger på dig är väldigt fin.

  Linda 2010-07-11 20:12:44 http://www.lindaaaaas.blogspot.com
  Svara
 • Hei Fanny! ej e din faste norske lesar og elska virkelig stilen din! Inatt drømde ej at møtte dej og va lame dej. Haha! Sånn går de når ej e ofte innom bloggen din. Uansett, håpe du kosa dej i ferien. Her regna de som bere de! Klem fra Marthe 🙂

  Marthe Sophie 2010-07-11 18:42:29 http://msophie.blogg.no
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!