Önskat inlägg: Mina ringar


Lindex, H&M, Nice, Italien, H&M, H&M, Italien, cocoo.se

Det var någon som bad mig skriva om alla mina ringar. Har ju inte alla ringar med mig hit men det är typ bara dehär jag använder. Jag fullkomligt älskar ringar och kan köpa hur många som helst. Tycker att det gör mycket! Absolut bäst om man vill köpa ringar är ju cocoo.se absolut bäst och snyggast! Gratis frakt om man beställer hem och nu har dom även öppnat en butik på Söder som jag planerar att tvinga med mig Emma till när jag kommer hem sen! Annars finns det faktiskt riktigt snygga ringar ibland på budgetkredjor som H&M och Lindex. Man måste bara hålla ögonen öppna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har hittat till din blogg rätt nyligen och jag har fastnat. Jag får så sjukt mycket inspiration och det är just en sådan här blogg som jag har letat efter ett tag nu. Keep it up<3

  angelica 2010-07-11 10:07:46
  Svara
 • asså fanny, du är sååå snygg kan du inte lägga in mer kort på dig själv
  puss från en beundrare (K)

  2010-07-10 23:48:42
  Svara
 • otroligt fina!! :O
  😉 <3

  elina 2010-07-10 21:39:14 http://elinaliljegrens.blogg.se/
  Svara
 • SNÄLLA KAN DU FÖRKLARA OM DITT HÅR!
  Har du alltid haft långt hår? Och om inte, vad gjorde du för att få det att växa och inte bli slitet? Duschar du varje dag, fönar du eller låter du det självtorka? Använder du några produkter som är bra för håret, har du ätit sånadär tabletter för hår och naglar? Snälla berätta! Mitt är bara till axlarna men det blir fan aldrig längre 🙁
  Och är ditt frissigt, om inte vad använder du för att det inte ska bli det? Slingar eller färgar du håret? Kram!

  Maria 2010-07-10 21:31:26
  Svara
 • riktigt snygga!

  hannas blogg 2010-07-10 21:18:50 http://hannahirvasoja.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!