Dagens fråga

Hej Fanny! Jag undrar, vem är det som tar alla bilder på dig? Som outfitbilder och sånt
Svar: Det är olika! Oftast Jonatan då han tar absolut bäst bilder men ibland (ofta) går han inte att övertala så då blir det någon av mina kusiner, mamma, eller i värsta fall pappa. Haha. Men när jag är hemma i Stockholm och tar inne mot en vit vägg så har jag en fjärrkontroll till självutlösaren så då tar jag själv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du har ju navelpiercing. Jag ska ta om min nu efter sommaren, eftersom jag tog ut den för att mina föräldrar inte visste något. Nu är det gamla hålet helt läkt och så, det jag undrar är, kan jag ta ett nytt hål där jag redan haft ett? Eller kan jag glömma ny piercing?

  Soliga kramar, Julia

  Julia 2010-07-10 18:38:18
  Svara
 • oj då är han väldigt duktig på det för dom blir jätte fina fanny!!! ;D

  2010-07-10 18:31:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!