This is the way

Sådärja. Nu har jag solat klart, duschat och smort in mig ordentligt. Tänkte sätta mig ute och fixa lite med mina naglar nu. Sedan ska jag fixa lite outfitbilder och sånt, så roligare bloggning kommer snart!

Och sedan var det en syster till en läsare som skrev till mig idag och sa att hennes syster fyllde år och bad mig hälsa henne grattis från henne och mig, så självklart gör jag det! Grattis på 13-årdagen Ariana! Hoppas du får en superdag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha, min morfar fyller också år idag. Du kanske kan hälsa grattis till honom med? Haha;)

    Fanny 2010-07-09 17:45:17 http://photosbyfanny.blogg.se/
    Svara
  • ååh tack fanny , tack agnesa ♥♥

    Ariana 2010-07-09 16:53:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!