I'm so sick of lovesongs, so why can't i turn of the radio?

Kvällen har spenderats med Desperate Housewives säsong 5. Hur söt ät inte Susans och Mikes unge?! Jag vill ha honom, haha. Hur som helst så är jag trött nu och ska lägga mig i tid då jag är barnvakt imorgon, så borde inte sova bort heeela dagen. Ser ut att bli helt okej väder iallafall.

Haft så mycket blogginspiration så att jag nästan spruckit idag! Haha. Fick klottra ner massa idér på ett papper så att jag har lite imorgon och andra dagar också, haha. Okej, nu har jag suttit och stirrat på det här inlägget i typ 20 minuter sedan jag skrev det sista så jag ska nog ge upp det nu, haha. Vi hörs imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!