Remember me

Jag såg ”Remember me” med Robert Pattinson igår. Den har ju fått riktigt dålig kritik men ändå varit omtalad så jag bestämde mig för att ge den en chans. Den var faktiskt helt okej. Som ett vanligt drama typ och mycket bättre än jag trodde. Men jag blev så himla paff i slutet. Jag fattade verkligen ingenting och satt helt ärligt med vidöppen mun. Snacka om oväntat slut! Hur som helst så tycker jag att alla ska ge den en chans 🙂 Dessutom var Robert Pattinson tusen gånger snyggare än i Twilightserien. Antagligen för att han inte var så jäkla blek… haha.

Remember me – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • såg den filmen nyss, & nu ångrar jag mig lite att jag gjorde det för slutet var hemskt :/

  2010-07-23 13:18:53
  Svara
 • Hoppas den är bra,
  asso håller på & laddar ner den. Jag & en kompis blev sugen på en sån film, den värkar ju helt okej 🙂

  Aimee 2010-07-07 21:37:32 http://caribbeangirl.devote.se/
  Svara
 • ärtligt talat, så förstår jag fortfarande inte slutet.. Jag spolade fram och tillbaka flera gånger, men jag förstår inte! haha, blond antagligen..

  johanna 2010-07-07 16:36:19 http://jhnis.blogg.se/
  Svara
 • visst är den bra det gjorde jag också igår.
  älskar den men början och slutet var lite sorligt
  älskar alla filmer med rob .

  till underbara fanny

  arii 2010-07-06 20:53:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!