Eclipse

Sjuuuukt bra film! Alltså verkligen SJUKT bra. Man satt på helspänn hela tiden och ibland kunde man bara inte låta bli att skratta, le, spänna hela kroppen osv. Man drogs verkligen med! Jag vet precis vilken min favoritscen var men det kan jag tyvärr inte berätta utan att avslöja för mycket för er som inte sett den. Hur som helst så är jag och Tina iallafall ”team Jacob” nu! Haha. Helt klart bättre än New Moon, bättre än Twilight.. kan diskuteras.

Eclipse – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • såg den igår, och den var sjukt bra! helt grymt bra. jag håller med om att man satt och skaka och var spänd , herreguuuud! super god film! 😀

  julia 2010-07-03 11:40:37 http://juliajedeberg.blogg.se/
  Svara
 • hej !
  Fanny du har en underbar blogg!
  kollar den varje dag !
  jag tycker det ser ut som typ Edward och Jacob typ delar på Bella på trailerna på youtube.com ser det ut så tycker jag 🙂

  mikaela 2010-07-02 19:20:49
  Svara
 • Den är övergrym asså!

  emmie 2010-07-02 16:50:37 http://emmieniemela.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!