Vilken storlek har jag på kläder?

Fick just en fråga som jag fått många gånger förut. Vad jag har för storlek på kläder. Så jag tänkte skriva ett litet inlägg om det. När jag letar storlek letar jag nämligen inte efter mig, utan efter plagget. Jag har plagg i alla olika storlekar, antagligen flest M fastän min kropp har storlek S, för att jag vill ha många av mina kläder lite större och slappare. Om man tex hittar en kofta så kan man köpa den i XS och ha den tight och att den går till midjan, eller så köper man den i XL och får en stor oversizekofta som man kan ha leggins under. Alltså beror storleken helt och hållet på hur du vill att plagget ska sitta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!