SVAR PÅ TAL

Men ge er nu. Nya läsare kan jag förstå, men ni som har läst ett tag kan bara ge er med era klagomål då ni vet varför det är som det är. Min blogg var jättepersonlig men efter allt ni skrev och la er i när jag och Fredric gjorde slut skrev jag klart och tydligt att jag inte tänkte blanda i för personliga grejer i bloggen mer. Punkt slut. ”Du borde berätta”, ge mig en anledning till varför? Ni känner inte mig alls, och har ingen som helst rätt till mitt privatliv. Jag visar det jag vill i bloggen och så är det med det. Acceptera det eller sluta läs.

Ang det med att jag åkte hem ifrån Frankrike som det här handlar om så kan jag säga att det var en blanding av att jag och Fredrik började bråka, hemlängtan och bara det att jag inte mådde så speciellt bra när jag åkte och länge övervägde att stanna hemma pga det. Så spännande var det, låt det vara nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • jag håller med Cassandra. Klart att man blir nyfiken vad som hänt men om du inte vill berätta det så är det klart att du inte ska göra det. Det är ju du som skriver, vi som läser! 🙂
    Behöver nog inte nämna att jag tkr om din blogg!

    S. 2010-06-21 18:49:22
    Svara
  • jag önskade att det fanns en GILLA knapp på ditt inlägg du skrev där. Visst blir jag också nyfiken men jag vet vart gränserna går jag har ingenting med det att göra så jag tänker heller inte lägga mig i. 😉 men bloggen är helt underbar det är den enda blogg jag läser. 😀

    cassandra 2010-06-21 15:46:12
    Svara
  • Jag tycker verkligen du ska stå på dig, även om vissa blir väldidgt nyfikna så bestämmer faktiskt du exakt vad du vill skriva. så jag tycker fortfarande din blogg är superbra, hur mycket och vad du än skriver. 🙂 hoppas du hade en bra semester, tills du åkte hem.

    och jag undrar också, hur gjorde du med biljett hem, kostade det extra? eller hur fungerade det? Kram. 🙂

    jessica 2010-06-21 14:50:01 http://jessicapetraa.blogg.se/
    Svara
  • jaha! är de andra kvar där?
    men jag måste bara fråga.. Hur fick du biljett hem?
    Borde inte det kosta jättemkt?
    eftersom du åkte hem tidigare…
    Jag är bara intresserad av hur det funkar med biljetter och sånt. inget annat.. 🙂

    2010-06-21 11:21:12
    Svara
  • Säger du A får du väl räkna med att folk hetsar dig till att säga B. Jag tycker att det är du som borde acceptera det eller sluta blogga. Du har många läsare och det är läsare som inte känner dig och som självklart blir nyfikna. Du borde lära dig att hantera det på ett bättre sätt.

    frida 2010-06-21 11:03:57 http://fridelinen.blogg.se/
    Svara
  • Tycker att du gör helt rätt i det du gör. Klart man blir nyfiken men ingen har rätt till ditt privatliv.
    Hoppas du mår bra nu fanny 🙂 kram, din blogg är den bästa jag läst! ♥

    j 2010-06-21 11:00:09
    Svara
  • Som bloggare ska man kunna sätta gränser. Alla andra får helt enkelt acceptera.

    F O T O - S o f i a 2010-06-21 09:32:35 http://fotostyle.blogg.se/
    Svara
  • hej fanny!
    du är absolut en av mina favorit bloggar men ja tyckte din blogg var mycket bättre förut i sommras&vintras var den mycket mysigare specielt när du var tillsammans med fredric men ja kan ju inte rå för ni gjorde slut inget jag har med att göra! men ja ville bara säga att den var bättre helt enkelt du var gladare nu känns det som du mest är tvingad till att blogga men ja den är fortfarande superbra och läser den flera gånger om dagen men ja är inte lika pepp på den som jag var förut då hade du bättre uppdatering och den var bättre roligare&mysigare och jag menar absolut inget illa när jag säger detta jag saknar bara den fanny som bloggade då!
    men ja ha det så bra och blogga vidare du kommer bli nått stort någon dag håller tummarna för dig du är en toppen tjej! :)) massa kramar från amanda ett bloggfann!

    amanda a 2010-06-21 02:40:04
    Svara
  • Du gör som du vill. Hoppas allt löser sig och puss!

    jättebra blogg

    Lina 2010-06-21 02:15:33
    Svara
  • Håller med Elin. Du borde typ sagt att du bara hade hemlängtan och så hade det inte varit ngt mer med det.

    Sophia 2010-06-21 01:20:32
    Svara
  • jag tycker din blogg är bäst<3

    amanda 2010-06-21 00:20:25
    Svara
  • hoppas allting löser sig!! det är du värd 🙂

    c 2010-06-21 00:10:21 http://catharinaas.devote.se
    Svara
  • det är just därför du inte ska säga nångting alls om det förstår du väl lilla gumman! Det är ju då dina läsare blir jättenyfikna på vad som har hänt? Tänk efter före…
    Jättebra blogg annars!

    elin 2010-06-21 00:03:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!