Where you are, I'll stay

Hej! Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. Vi har ätit, fikat och allt dedär och jag har massa bilder jag ska lägga upp när vi kommer hem sen. Nu ska jag och Jonatan ut och fota en långklänning som jag fått av mormor så ska ni fp se den och säga vad ni tycker om den sen! Nu vet ni att jag lever iallafall, vi hörs senare!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dagens fråga: Kan du visa vilka färger som alltid är lätta att matcha till vad det gäller kläder och om det är snyggt med massa färger alltså skor och tröjor och jeans m.m, jag har alltid varit en som bär svarta jeans för att detska matcha men jag ha lixom ljusa jeans som du har med hål i som jag känner att jag itne passar i eller jag känenr mig itne bekväm för jag vet itne vad jag kan matcha det med.

    2010-05-30 18:12:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!