Dagens fråga

dagens fråga: Du går ju samhälls på gymnasiet och jag ska börja det till hösten så skulle tänkte höra vad du tycker om det,är det snabb takt med mycket plugg osv? 🙂
Svar: Japp jag går Sam Ekonomi men Sam är den vanligaste linjen man kan gå och hur mycket plugg det är och sånt beror heeeeelt på skola, inte alls på själva sam-programet. Kan säga att Sam är ungefär som högstadiet med de vanliga lektionerna och så men jag valde sam ekonomi och då har vi ändå företagsekonomi och sånt som är lite mer speciellt. Men som sagt så beror det inte på programmet utan på skolan. Just på Jensen skulle jag säga att det kommer i perioder. Förra terminen hade jag SJUKT mycket men den här terminen har jag knappt haft något.. tills nu då vi har kaosmycket igen. Thats iiiit!


Min mycket fula men bra skola!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • TACK! 😀 jag bara älskar din blogg,den är bäst på alla plan! <3

    2010-05-23 21:27:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!