Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Informationsruta

Hej och godmorgon! Om ca en timme ska jag börja dra mig emot stationen för två lektioner i skolan. Lagon taggad är jag men det blir nog bra. Bara jag kommer hem snabbt så att jag kan plugga sen så! Hysteriskt mycket nu.

Information: Flera av er har märkt att jag inte lagt ut några outfitbilder eller nytagna bilder på mig själv de 4 senaste dagarna och det är för att jag har en stort jäkla munsår över läppen. Det brukar bara vara i ca 2 dagar men nu har det snart gått 5 och det bara växer och växer. I och med det så svullnar hela mitt ansikte upp, jag kan inte le ordentligt eller skratta, huden torkar ihop osvosv. Så jag föredrar att inte bli fotad just nu! Haha. Men så fort det försvinner så kommer outfits och sånt som vanligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • du kan ju klippa bort ditt ansikte? 🙂

    2010-05-19 13:04:04
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind