Informationsruta

Hej och godmorgon! Om ca en timme ska jag börja dra mig emot stationen för två lektioner i skolan. Lagon taggad är jag men det blir nog bra. Bara jag kommer hem snabbt så att jag kan plugga sen så! Hysteriskt mycket nu.

Information: Flera av er har märkt att jag inte lagt ut några outfitbilder eller nytagna bilder på mig själv de 4 senaste dagarna och det är för att jag har en stort jäkla munsår över läppen. Det brukar bara vara i ca 2 dagar men nu har det snart gått 5 och det bara växer och växer. I och med det så svullnar hela mitt ansikte upp, jag kan inte le ordentligt eller skratta, huden torkar ihop osvosv. Så jag föredrar att inte bli fotad just nu! Haha. Men så fort det försvinner så kommer outfits och sånt som vanligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • du kan ju klippa bort ditt ansikte? 🙂

    2010-05-19 13:04:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!