Önskat inlägg #3 – Min familj

Det är flera som frågar om min familj. Min bror, mina katter, våra relationer osv så jag tänkte dra ihop det i ett inlägg!


Detta är mina kära föräldrar! Anders och Ulrika heter dem och båda är egenföretagare och jobbar med blommor. Mina föräldrar är sånnadär som alltid kommer vara tillsammans, typ Sandy och Kirsten i OC. Det tycker jag är väldigt skönt då jag inte kan föreställa mig hur det skulle bli om de skilde sig. Vi har en sån otroligt bra sammahållning i vår familj och vi har superkul tillsammans, det är inte sällan man kommer helt söndergråten och slut av skratt efter middagarna. Jag kan även prata om allt med mina föräldrar, spelar ingen roll vad det är och jag har jääättesvårt för att göra val utan mammas råd, haha.


Det här är min väldigt efterfrågade lillebror Jonatan (utan h). Han är 14 år och född 1995, SINGEL JA. Hahaha. Det här är den bästa och härligaste lillebrodern man kan ha och det säger jag inte bara för att det är min bror, haha. Vi har superkul tillsammans och berättar allt för varann.


Och sist men inte minst. Här är mina katter Figgis och Daisy. (Figgis till vänster, Daisy till höger). Figgis är min och Daisy är Jonatans. Figgis är den charmigaste varelsen på jorden och det är läskigt att ett djur kan betyda så mycket för någon som min lilla kissesmiss gör för mig. Varje gång jag är ledsen tar det honom max 5 minuter innan han är hos mig och när jag var ensam en vecka på vårt landställe i sommras så lämnade han mig inte en sekund. Sov jag låg han i sängen, var jag i köket var han där, var jag i soffan låg han där bredvid mig och var jag ute på toa stod han i dörren och väntade på att jag skulle komma tillbaka. SÖTKATT!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!