GOLF


Hejsan, nu är jag och pappa hemma igen! Det gick riktigt bra för mig idag och det var underbart väder så jag är superglad. Ska inte heller plugga något ikväll utan bara koppla bort det och plugga heldag imorgon istället. Nu ska jag sätta igång och kolla på vad ni har önskar för inlägg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej! du kan du lägga ut en bild på den vita klänning du hade på dig med din kompis frida, fast utan ngn i.. om man säger så, haha. men asså bara att du har en bild på klänning inget annat, alltså så ska du inte ha på den 😉
    hade varit väldigt glad om du gjort det! kram.

    michelle 2010-05-17 20:58:51 http://roswallmichelles.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!