Åker ut till golfbanan för första gången i år


Nu ska jag iväg med pappa till golfbanan för första gången i år! Mycket kul. Bloggar mer direkt när jag kommer hem, det blir en kortis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • hej. jag har bara en fråga.
  du är smal & fin. verkligen jättefin. och du har också en normal kroppsbyggnad.
  och det är jättefint.

  men tillbaka till frågan.. jag behöver ett litet tips 🙂
  jag är lite mullig och sådär, och vill gärna bli lite smalare till sommaren. men jag kan inte sluta äta. hahaha. duvet, mat alltså <3. och jag är sur på mig själv, för att jag också har usel kondis, så jag kommer aldrig ut och springer heller. haha. snälla, vad kan man göra? :-O 😀

  2010-05-20 21:48:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!