Valentine's day

Såg nyss på Valentine’s day. Äntligen! Har velat se den länge men aldrig tagit mig i kragen och gjort det. Den var iallafall superbra. Samma typ av film som Love Actually. Det var liksom massa olika personer och historier och så hörde alla ihop på något vis. Superbra iallafall med nästan alla mina favoritskådespelare i samma film! Kan inte bli mycket bättre. Helt klart sevärd.

Valentine’s day – 1 2 3 4 5


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh älska den<3 den bästa filmen jag sett 😀
  varje gång jag ser den blir jag helt.. kär? haha jag blir helt depserat efter en pojkvän, och jääkligt avis på Taylor swift, och även emma roberts, va hon nu heter i filmen. Dom är så sööta, haha hennes pojkvän är så gullig med gitarren 😀 haha aw!

  amanda 2010-05-16 23:54:19
  Svara
 • vart ladda du ner den:o?

  ida 2010-05-16 23:28:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!