Dagens fråga


Finns det någon outfit i arkivet som du inte förstår att du kunnat ha på dig? 🙂 hahah
Svar: Mjae. Alltså, jag hade aldrig tagit på mig det nu men det är inte så att jag tycker att det är fult men min stil var så…enkel. Jeans, linne och en kofta. Det hade jag aldrig tagit på mig nu men jag kan inte säga att det var fult! Inte hemsk iallafall.. haha.


Fast här undrar jag wtf jag tänkte på….. ?! HAHAHA. Uscha mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Fanny!
  Har du gjort något specielt med ditt hår för att det ska växa och bli så långt?
  Mitt hår växer inte någonting och är kanske unjufär hälften av ditt!
  Har du något förslag på vad man kan göra för att håret ska växa snabbare?!
  Tack i förhand! <3

  Hilda 2010-05-14 16:27:00 http://www.hilarioushilda.se
  Svara
 • dagensfråga/fanny hjälper till

  hej, jag är en ganska lång tjej och undrar hur lång du är? har för mig att du sa att du var 170 någonting? själv känner mig så himlans lång om jag har högklackat till fest eller så. har du något tips på snygga skor tills fest men inte högklackat? 🙂

  2010-05-13 22:07:19
  Svara
 • Dagens fråga:

  Kan du välja ut tre plagg ur din garderob som är dina absoluta favoriter? (Gärna bilder)

  Sofia 2010-05-13 21:58:50
  Svara
 • fanny hjälper till!!:

  heej jag ska på student fest till min bror snart och jag vet inte vad jag ska ha för klänning:S känns som stt jag inte kan ha en vit eftersom att det inte är jag som ska ta studenten!! snälla har du ngt bra tips på ngn sööt och gullig klänning?? tacksam för svar!! älskar din blogg:D<3

  frida 2010-05-13 20:13:52
  Svara
 • fina bilder ju !

  Svara
 • dagensfråga/fanny hjälper till

  Mitt är typ spikrakt och man kan typ inte få någon volym på det ! Även om jag sprayar jätte mycket och fixar, så lägger det sej ner efter 10 minuter.
  Har du något tipps??

  2010-05-13 19:24:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!