Hemma i Stockholm

Hemma! Eller, kom hem för ett tag sedan men lånade ut min dator igår så det tog ett tag att koppla i allt och få det att funka som vanligt. Hur som helst så mår jag bajs och tror att jag börjar bli riktigt sjuk igen, men vi får se hur det blir. Om det händer får läkarna kolla riktigt ordentligt för nu har det snart gått två månader och jag börjar tröttna. Aja, nu ska ni få lite bilder från bilresan igår, outfittävlingen och lite annat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • samma sak hände mig om och om igen, när vi gick till läkaren hade jag körtelfeber..

  alexandra 2010-05-10 07:27:27
  Svara
 • Hej Fanny! Du har väldigt vita, raka och fina tänder. Gör du något "extra" med dina tänder för att få dem så vita, typ flour, tandblekning etc. Kram Jennie!

  Jennie 2010-05-09 21:34:06 http://jjenniess.blogspot.com
  Svara
 • GOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!
  <3 <3 HAHA! HAR SAKNAT DITT BLOGGANDE! <3 <3 <3

  2010-05-09 20:08:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!