Hemma hos min Annsi

Hej på er! Jag har haft en låååång och minst sagt stressig dag och nu är jag helt totalslut. Sitter iallafall hemma hos min älskade Annsipannsi och vi ska snart krypa ner i sängen och ligga och prata om allt länge, länge tills vi somnar. Inga ord för hur mycket jag saknar att ha min bästabästa vän nära mig hela tiden. Hur som helst, som kompensation för den dåliga bloggningen så tänkte jag bjuda på den här bilden på mig som jag hittade och aldrig förut sett. Den är iallafall tagen för ca ett år sedan när jag var ungefär lika trött som nu och råkade somna i min säng med Anna, Dan och William i rummet. Då kan det sluta såhär när man vaknar! Aja, vi hörs imorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!