From the trip

Jag och Fredrik hade världens mysigaste bilresa upp till falun igår! Den innehöll bra musik (min), godis, min underbara sångröst (hrm), skratt och så massa mer såklart. Hur som helst så hade vi även lite sightseeing i Falun när vi väl kom fram. Visade mitt gamla hus, min gamla skola och massa platser jag snackat om så nu har han lite mer koll på vad jag menar när jag pratar om grejer som hänt när jag bodde där. Sedan hämtade vi iallafall upp cajsen och så körde han oss till dom andra som jag spenderade min kväll med! Här är de bilder som blev. Fredrik stannade speciellt för att få ta en bild på mig och hästen… det var tydligen väldigt viktigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!