Over and out

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma och har en miljon grejer att göra. Frågan är ju bara om jag ska göra dem nu eller lägga mig nu och gå upp tidigare imorgon och fixa det istället. Ska iallafall fixa en skiva, hjälpa mamma och pappa med en grej, packa inför helgen, leta fram mina jobbarkläder som jag tappat bort någonstans i garderoben och duscha! Låter superkul va? 😉 Haha. Ska nog fixa lite av grejerna och sedan lägga mig. Har iallafall haft en riktig myskväll först med grillning och sedan med favoriterna hos Fridisen! Vi hörs imorgon ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar ditt hår och bilden ! 🙂

    Angelica Lindh 2010-05-08 13:12:16 http://lifeofangelica.devote.se
    Svara
  • Finns det någon outfit i arkivet som du inte förstår hur du kunde sätta på dig? haha 🙂

    2010-05-08 08:21:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!