Anywhere is here

Helloj! Nu sitter jag i datasalen och skriver mitt geografiarbete om Botswana med Fridis. Efter det här är det coachtid och samhäll innan det är slut för dagen och då drar vi direkt iväg till grillingen. Min mobil och blogg.se brukar inte vilja sammarbeta men jag ska försöka mobilblogga ett inlägg iallafall! Annars hörs vi när jag kommer hem ikväll.

Pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • miranda: kolla topshop!! de har riktigt fina klänningar och det är inte lika vanligt att handla där som på H&M t.ex. annars är Zara ett bra alternativ! 🙂

  catharina 2010-05-07 23:57:14 http://catharinaas.devote.se
  Svara
 • Hej fanny!
  Jag har inte hittat någon skolavslutningsklänning än och undrar om du kan tipsa någon. Min syrra ska ta studenten iår och det vore ju bättre om jag hade något fint. Hoppas du kan hjälpa mig och du har en bra blogg 😉 fortsätt så !

  Mirandra 2010-05-07 21:41:20
  Svara
 • kalla kväll att sitta ute och grilla… burr!!!

  erica 2010-05-07 21:27:59 http://whothefuckisthis.blogg.se/
  Svara
 • Hoppas du haft en bra dag 🙂

  Neriksson 2010-05-07 17:13:31 http://neriksson.blogg.se/
  Svara
 • du måste hjäjpa mig till skolavslutningen!
  jag har köpt en vit,glänsande ganska kort tubklänning och ett par svarta gladiator sandaler,men jag vet inte vilka smycken osv vidare till den,kan inte du lägga ut några saker som du tycker skulle passa?
  äääälskar din blogg!

  2010-05-07 17:09:07
  Svara
 • är du helt beroende av bloggen eller varför "måste" du blogga när du ändå har annat för dig 😉 ta en sak i taget!

  2010-05-07 16:03:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!