Dagens FRÅGOR

jag har en fråga! kan inte du videoblogga hela tiden lixom:D så kan får följa dittliv?:D när d går till skolan, när du är på stan, när du sminkar dig och så, du fattar?:) skulle vara AS kul 😀 hoppas du kan svara på frågan:) kram
Svar: Jovisst skulle jag kunna filma lite mer i vardagen men hela tiden kommer jag ALDRIG palla, haha. Det är inte riktigt min grej. Men någon gång kan jag väl fixa något sånt, Frida lär väl blandas in i denhär diskussionen också! Haha.
Den saken som du håller i när du tar kort på dej själv, finns det såna för systemkamror med märket canon?
Ja det ska det göra!
hej fanny! byter du kläder varje dag? alltså har nya tröjor och sånt varje dag? och de du då använt i en dag lägger du de då i tvätten? eller lägger du in de i gaderoben? 🙂
KRAAM
Hejsan! Nej jag har inte nya kläder varje dag men jag har vääääldigt sällan på mig en exakt likadan outfit som jag tidigare haft. Brukar variera hur jag bär plagget, tights, olika jeans, olika assesoarer osv. Det beror på vilket plagg det är om jag slängder det i tvätten eller inte. Linnen och t-shirts brukar jag slänga i tvätten efter en dag men skjortor och koftor använder jag minst två gånger innan de tvättas!
Är det en ny skjorta?:) snälla svara:)
Den jag hade idag är inte ny, köpte den i julas! Har bara knappt använt den, och aldrig haft den med som outfit!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!