Snygg gammal skit

Mamma och pappa kom hem med massa fula kläder igår som är deras gamla. Och då menar jag gamla, typ 25-30 år gamla. Det mesta var riktigt hemskt så jag fick mig ett gott skratt men jag hittade faktiskt tre byxdresser och en klänning som jag nog faktiskt kan göra något av. Det blir spännande att se i sommar! Kan nog klippa upp byxdresserna till klänningar (hoppas inte mamma läser dethär, hahha) och klänningen går att fixa med en miljon accesoarer. Vad tror ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tycker verkligen att du ska använda de där kläderna, de var skit coola!! Jag har också fått lite kläder från min mamma, men de mesta har hon ju slängt. Hon tycker det är rätt kul att jag använder lite av det gamla. Det är lite roligare för det finns inte så många andra som har likadant då.. 😉
  Lycka till

  Matilda 2010-05-05 19:16:08
  Svara
 • jätte söta ju! jumpsuits (byxdress) är supersnyggt i sommar så klipp inte sönder dom! Den blå klänningen var helt underbar.

  2010-05-04 23:04:43
  Svara
 • Tror jag absolut att du kan! Älskar blommönstret + färgerna på den högra i hörnet

  Nattis 2010-05-04 21:31:41 http://snatalie.blogg.se/
  Svara
 • SV: Så lite så, älskar din blogg. 🙂

  Jessica 2010-05-04 21:22:00 http://jessicapetraa.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!