Black Book for H&M


Har precis gett mig tid att titta på Black Book-grejerna på H&M nu! Det har liksom inte funnits tid. Hur som helst så finns det riktigt snygga grejer och även fast de flesta är slut på internet så finns det massa i butik. Ska kika lite i veckan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej, Diggar din blogg; Den är fin och dess skapare med ^^ Tänkte fråga dig ifall du vet vilken h&m butik med säkerhet har relativt många Black Book tröjor kvar. För jag befann mig i lilla Västerås idag och dem flesta var slut där =/ Men tänkte kolla i stan imorgon men om jag kanske inte hittar där så blir ditt tips guld värt 😀
  Ha en bra kväll

  Excentriiiic 2010-05-04 22:50:30 http://noiretcouleur.blogg.se/
  Svara
 • Kan inte du ha en outfittävling igen?:D hehe
  älskar din blogg! kram

  lulluuu 2010-05-03 22:44:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!