TÄVLING

Tänkte starta igång en tävling! Vinnaren vinner ett valfritt smycke ifrån www.parlsmycken.com som har superfina saker. Jag älskar namnsmyckena och BH-banden! Hur som helst, jag tänkte göra tävlingen lite roligare än att bara dra en vinnare och låta slumpen bestämma såatt såhär gör ni för att delta, LÄS NOGA:

1. Gå in på www.parlsmycken.com och leta reda på ert favoritsmycke som ni vill vinna
2. Skriv ett inlägg på er blogg där ni lägger upp er bästa sommarbild (blir ert bidrag) och länkar till tävlingen
3. Kommentera det här inlägget så att jag vet att ni är med och tävlar, er blogg och mail måste vara med i kommentaren. Skriv även vilket smycke ni vill vinna!
4. Jag tittar igenom alla bidrag och väljer vinnaren som får smycket hemskickat till sig!

Great huh? Så sätt igång nu! 🙂


Det här hade varit mitt bidrag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!