Lördag är min favoritdag i veckan

Igårkväll var underbar. Först gick jag och Fridisen och köpte godis medans Cajsa lagade världens godaste middag, träffade även på tvä söta läsare! Sedan åt vi maten ute på altanen med levande ljus och musik i bakgrunden, mm! Sedan kom killarna och vi satt ute på altanen ett tag och käkade godis innan det blev lite för kallt och vi gick in och spelade Rappa Kalja till sent. Här kommer kvällen i bilder!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det va jag som träffade dig när du och frida köpte godis! haha vi våga inte säga ngt när du va inne i affären för då skulle alla kolla och tycka vi va konstiga så vi väntade utanför tills ni kom ut 🙂 hihi<3

    anna 2010-05-02 18:56:43 http://tvavibybarn.blogg.se/
    Svara
  • Jag har en fråga: Jag undrar om du kan vissa bra krämer för ansiktet, alltså innan man ska sminka sig, make up remover m.m och berätta vart dom kommer ifrån och hur bra den tar sig 🙂

    Ronja 2010-05-02 13:24:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!