Dagens fråga


kan inte du göra ett inlägg om navelpiercing? typ, när du tog hål i naveln, gjorde det ont, vad bör man tänka på och sånt? och hur övertalade du dina föräldrar och så. snällasnälla!
Svar: Jag piercade min navel när jag precis hade fyllt 15 tillsammans med min dåvarande kompis Danni! Det var inget vi planerade länge utan jag kommer på att jag fick för mig att göra det och berättade det för henne och så sa hon att hon också tänkt på det och så bokade vi tid bara, bums! Pappa sa ja direkt och tyckte att det var mitt val, mamma var lite svårare. Haha. Men pappa hjälpte mig och så fick jag lova att hon aldrig aldrig skulle behöva hjälpa mig med den på något sätt så fick jag mitt intyg.

Jag tyckte att det gjorde riktigt ont. Eller alltså, det brände och det är liksom rejält med hud man trycker en nål igenom men de flesta jag har pratat med tyckte inte alls att det gjorde ont så det är nog olika person till person. Efteråt måste man vara riktigt riktigt nogrann med att rengöra den. Varje morgon och kväll den första månaden. Jag skötte det men det blev ändå infekterat ett tag och det var lite småjobbigt men sedan läkte den och nu är den liksom bara där. Ibland om man tar på sig en tröja för snabbt så kan den fastna och då gör det lite ont sådär, haha men det händer ju liksom med örhängen också.

Det argument man kan använda på sina föräldrar är väl att det sitter på magen liksom? Man har ju en tröja över så det är inte så att de som dömmer det måste se. Det är inte heller så att det blir svårare att få jobb eller något och det hade varit en helt annan sak om man skulle pierca tex. näsan eller läppen. Jag är iallafall superglad att jag gjorde min piercing, I love it!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • på andra bilden ser den ju sne ut?

  2010-05-04 16:55:35
  Svara
 • Kan inte du lägga ut några outfit som man kan ha på valborg? 🙂

  evelina 2010-04-29 17:24:14
  Svara
 • bikiniöverdelen som är på bilden, vart kommer den ifrån? 🙂
  snälla svara på din blogg!

  2010-04-29 17:04:02
  Svara
 • när är det bäst att ta hål i naveln? vilken årstid typ eller spelar det ingen roll? svara gärna på min blogg. tack du är bäst!

  hanna 2010-04-29 17:01:11 http://hannaandrea.blogg.se/
  Svara
 • tack så jätte mycket! nu vet jag! tacktack 😀

  hanna 2010-04-29 16:30:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!