Hemkommen

Hejhopp. Varit hemma ett tag nu men har suttit i telefon med Fredrik. Skoldagen gick snabbt, men jag antar att det beror på att det var sovmorgon och natuinella som förövrigt gick bra. Efter käkade jag thai med Fridis, Emma och Elina innan jag drog hemåt. Nu har jag absolut inget plugg alls så idag ska jag baaara slappa. Blogga, slöa vid datorn, kanske sätta på en film och bli frisk tills på fredag. Sedan ska jag sova ordentligt för det var en viss person som ville snacka inatt medans jag sov så mycket sömn blev det inte (FREDRIK!!!) haha. See ya sooooooon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • vad har du för data? vad är bra respektive dåligt med den? 🙂 tacksam för svar fort

  alexandra 2010-04-28 18:00:55
  Svara
 • Hej! Hur redigerar du dina bilder? Typ ljus/kontrast. Och hur tar du dom?
  Kraam

  Sofie 2010-04-28 17:18:39 http://sofienorman.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag ska sluta sexan iår och jag behöver hjälp med att hitta en outfit. Jag har inte så stora bröst så det är svårt att hitta.

  Emelie 2010-04-28 17:04:04
  Svara
 • kan inte du videoblogga?! snälla jag tycker du är bääst på o videoblogga! <3 <3

  izabelle 2010-04-28 15:47:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!