Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Work work


Nu är det snart dags att dra till jobbet. 5 timmar spenderas där och sedan blir det raketfart hem för att duscha, gör mig iordning och käka. Senare ikväll ska jag ut med Fridisen. För första gången är jag faktiskt lite taggad på jobb innan det har börjat. Det brukar INTE ske kan jag lova er, haha. Men tror att det kan bli riktigt mysigt med alla vårblommor och sånt som kommit in. Är det någonstans som man får tex vårkänslor, julkänslor osv så är det i en blomsterbutik! Aja, nu ska händerna smörjas och naglarna stärkas. Vi hörs när jag kommer hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jobbar du hos en blomsteraffär i stockholmd där du bor?:D

  EMELIE♥ 2010-04-24 16:25:29 http://thisemelie.blogg.se/
  Svara
 • Dagens fråga: Hej Fanny! jag undrar om du kan visa massa snygga solbrillor till i sommar, jag letar efter ett par, tror kanske ett par pilotglasögon. Tacksam om du kunde hjälpa mig, mina andra par som jag har har gått sönder…

  ronja 2010-04-24 14:09:38
  Svara
 • vad jobbar du med då?:P

  sagha 2010-04-24 11:35:56 http://ibelieveinyou.myshowroom.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand